Aktuality

Jak připravit domov na prodej

Jak připravit domov na prodej

Prodej nemovitosti je významným krokem, který vyžaduje pečlivou přípravu. Správná příprava vašeho domova může výrazně ovlivnit nejen rychlost prodeje, ale také cenu, kterou za nemovitost získáte. Prezentace hraje klíčovou roli – potenciální kupci si často vytvoří názor na základě prvního dojmu. V tomto článku se zaměříme na kroky, které vám pomohou připravit váš domov na prodej tak, aby oslovil co nejvíce zájemců a dosáhl co nejvyšší možné ceny.

today
perm_identity Libor Vyborny
Estetika a funkčnost v interiéru

Estetika a funkčnost v interiéru

Spojení estetiky a funkčnosti v interiérovém designu je klíčovým aspektem pro vytvoření prostoru, který je nejen krásný na pohled, ale také praktický a pohodlný pro každodenní život. Při zařizování domácnosti nebo kanceláře je důležité dbát na detaily, které zajišťují harmonii mezi vizuální stránkou a užitností. Tento článek vám poskytne užitečné rady, jak dosáhnout dokonalé rovnováhy mezi estetikou a funkčností ve vašem interiéru.

today
Bezpečnostní prvky pro domácnosti a firmy

Bezpečnostní prvky pro domácnosti a firmy

Bezpečnost je prioritou pro každou domácnost i firmu. Správné zabezpečení může nejen ochránit majetek, ale také zajistit bezpečí osob uvnitř. V dnešní době je k dispozici široká škála bezpečnostních prvků, které mohou výrazně zvýšit úroveň ochrany. Tento článek poskytne přehled o nejúčinnějších bezpečnostních prvcích, které byste měli zvážit pro váš domov nebo firmu. Tip: Při zabezpečení vaší domácnosti nebo firmy zvažte instalaci zámků FAB. Tyto zámky poskytují vysokou úroveň ochrany díky své kvalitní konstrukci a pokročilým bezpečnostním funkcím. Investice do spolehlivých zámků FAB může výrazně zvýšit bezpečí vašeho majetku a osob uvnitř, což je klíčové pro klid a jistotu každého obydlí i komerčního prostoru.

today
Jak vybrat podlahu: Materiály a trendy

Jak vybrat podlahu: Materiály a trendy

Výběr podlahy je jedním z klíčových rozhodnutí při zařizování nebo renovaci domova. Podlaha tvoří základ interiéru a může výrazně ovlivnit celkový dojem z prostoru. V tomto článku vám představíme různé materiály podlah a aktuální trendy, které vám pomohou vybrat tu nejlepší podlahu pro váš domov. Kromě podlah je také důležité věnovat pozornost detailům, jako jsou kliky na dveře, které mohou doplnit celkový vzhled a styl vašeho interiéru.

today
Barvy, které zkrášlí váš domov: Jak je vybrat

Barvy, které zkrášlí váš domov: Jak je vybrat

Výběr správných barev pro váš domov může výrazně ovlivnit atmosféru a celkový vzhled vašeho interiéru. Barvy mají schopnost ovlivnit naše nálady, pocit prostoru a dokonce i energetickou úroveň místnosti. Tento článek vám poskytne několik praktických rad a tipů, jak vybrat barvy, které zkrášlí váš domov a vytvoří příjemné prostředí. Kromě interiéru je také důležité věnovat pozornost detailům venkovního prostoru, jako jsou nerezové poštovní schránky, které mohou dodat vašemu domu moderní a elegantní vzhled.

today
Jak vybrat zámek školních šaten?

Jak vybrat zámek školních šaten?

Výběr správného typu zámku pro školní šatny může mít zásadní vliv na bezpečnost a funkčnost těchto prostor. Nejčastěji se setkáváme se dvěma typy zámků: visacími zámky a vestavěnými zámky. Každý typ má své specifické výhody i nevýhody, které je důležité zvážit v kontextu konkrétních potřeb školy.

today
Bezpečnostní prvky, které by neměly chybět ve vašem domě

Bezpečnostní prvky, které by neměly chybět ve vašem domě

Bezpečnost domova je prioritou každého z nás. Ať už žijete v rodinném domě, bytě nebo na venkově, je důležité zajistit, aby byl váš domov chráněn před případnými hrozbami. V tomto článku se podíváme na klíčové bezpečnostní prvky, které by neměly chybět ve vašem domě. Tyto prvky vám pomohou zvýšit bezpečnost a poskytnou vám klid a jistotu.

today
Výhody a nevýhody různých typů poštovních schránek

Výhody a nevýhody různých typů poštovních schránek

Výběr správné poštovní schránky může výrazně ovlivnit pohodlí a bezpečnost při přijímání pošty. Existuje mnoho typů poštovních schránek, z nichž každý má své výhody a nevýhody. Tento článek vám pomůže porozumět rozdílům mezi nimi a vybrat tu nejvhodnější pro vaše potřeby.

today
Jak zlepšit energetickou efektivitu ve vašem domě

Jak zlepšit energetickou efektivitu ve vašem domě

Energetická efektivita domova je klíčová nejen pro snížení měsíčních výdajů na energie, ale také pro zmenšení ekologické stopy. Ve světle rostoucích cen energií a narůstajícího důrazu na udržitelnost je optimalizace spotřeby energie ve vašem domě významnější než kdy jindy. V následujícím článku představíme několik účinných kroků, jak zlepšit energetickou efektivitu vašeho obydlí.

today
Tipy pro efektivní využití domácího prostoru

Tipy pro efektivní využití domácího prostoru

V dnešní době, kdy mnoho z nás tráví čas prací z domova nebo více času strávíme v osobním prostředí, se stává efektivní využití domácího prostoru stále důležitějším tématem. Správné uspořádání a organizace může zlepšit jak funkčnost, tak celkovou atmosféru domova. V tomto článku najdete praktické rady, jak na to.

today
Jak na to, aby vaše domácnost zůstala v bezpečí i během dovolené

Jak na to, aby vaše domácnost zůstala v bezpečí i během dovolené

Odjezd na dovolenou by měl být vzrušujícím únikem od každodenních starostí, ne zdrojem nových obav o bezpečí domova. Ať už plánujete krátký výlet nebo dlouhou dovolenou, je klíčové zabezpečit svůj domov proti vloupání a dalším rizikům. V následujícím článku probereme, jak efektivně chránit svůj domov, abyste si mohli svou dovolenou užít bez zbytečných starostí.

today
Inteligentní domácnost: Jak na instalaci smart technologií pro začátečníky

Inteligentní domácnost: Jak na instalaci smart technologií pro začátečníky

Vstup do světa inteligentních domácností může na první pohled působit jako komplikovaný proces, zvláště pro ty, kteří se s technologiemi až do teď moc nekamarádili. Nicméně, s průvodcem, který krok za krokem vysvětlí základy, můžete svůj domov proměnit v chytrou oázu pohodlí a bezpečí. Pojďme se společně podívat, jak na to.

today

Kliky-schranky.cz - otvírejte správnou klikou!

Vložky, FAB, zámky, čísla popisné, věšáky, úchytky a petlice

Široký sortiment klik pro každé dveře a k tomu kvalitní bezpečnostní zámky najdete na našem e-shopu Kliky-schranky.cz. Nerezové i plastové kliky a k tomu dlouhé nebo dělené štíty nesmí chybět na žádných dveřích. V naší nabídce najdete široký sortiment zboží souvisejícího s kováním a také další produkty pro Váš vysněný domov. Číselná označení různých provedení budou moderním doplňkem Vašeho domu. Navíc kvalitní poštovní schránky zajistí bezpečnost Vašich zásilek. Nezapomeňte ani na bezpečnost Vašich cenností a prohlédněte si připravenou nabídku trezorů od renomovaných výrobců. Informační vitríny, schránky na klíče, dveřní doplňky, jmenovky na dveře, klepadla a věšáky – to vše najdete u nás na jednom místě. U nás si vybere každý zákazník!

Více informací
28 let jsme na trhu s vámi