Konstrukce má první slovo - domnívat se, že poštovní schránky jsou určené jen a pouze pro pohledy z dovolených je mylné. Člověk, i když žije v moderní, velmi technologické době, dostává i klasické dopisy od pojišťoven, úřadů a dalších podobných institucí čili mít vlastní poštovní schránku je klíčové. Zejména, pokud žijete v jedné domácnosti s osobou starší generace, která technologiím příliš mnoho nerozumí.

První slovo při výběru ideálního exteriérového prvku má jeho konstrukce. Ta může mít opravdu řadu provedení. Některé poštovní schránky mají i tubus na noviny, ale pokud noviny nežádáte, nemusíte mít model s tímto prvkem. Potřebujete schránku na zazdění nebo třeba jen na noviny?

Jiná schránka bude na bytový dům a jiný na rodinný dům bez předního plotu nebo s krásným vyzděným plotem.

Velikost je taktéž rozhodující

Se zmiňovanou konstrukcí se také pojí její umístění. Budete mít schránku upevněnou na zdi, plotu nebo na dveřích či fasádě domu? Hned po rozlousknutí této záhady se dívejte na její velikost. Skutečně odpovídá vašim požadavkům a je přesně taková, jakou ji potřebujete mít?

Velikost je klíčová. Pokud chcete dostávat i letáky, volte schránku větší. Pakliže neočekáváte nic jiného než potřebnou poštu v podobě dopisů, není třeba investovat do příliš velkého modelu.

Materiál přizpůsobte okolí

V současné době je možné zakoupit jak nerezové schránky, tak dřevěné nebo jiné. Materiál je tedy dalším kritériem, které hraje při výběru ideálního modelu roli. V tomto případě bude mít poslední slovo okolí, do kterého budete poštovní schránku zainteresovávat. Plánujete ji mít na dešti, nebo ji budete mít pod střechou? První zmíněný scénář nahrává do karet nerezové alternativě, druhý pak spíše dřevěné.

Kliky-schranky.cz - otvírejte správnou klikou!

Vložky, FAB, zámky, čísla popisné, věšáky, úchytky a petlice

Široký sortiment klik pro každé dveře a k tomu kvalitní bezpečnostní zámky najdete na našem e-shopu Kliky-schranky.cz. Nerezové i plastové kliky a k tomu dlouhé nebo dělené štíty nesmí chybět na žádných dveřích. V naší nabídce najdete široký sortiment zboží souvisejícího s kováním a také další produkty pro Váš vysněný domov. Číselná označení různých provedení budou moderním doplňkem Vašeho domu. Navíc kvalitní poštovní schránky zajistí bezpečnost Vašich zásilek. Nezapomeňte ani na bezpečnost Vašich cenností a prohlédněte si připravenou nabídku trezorů od renomovaných výrobců. Informační vitríny, schránky na klíče, dveřní doplňky, jmenovky na dveře, klepadla a věšáky – to vše najdete u nás na jednom místě. U nás si vybere každý zákazník!

Více informací
28 let jsme na trhu s vámi