Poštovní schránka jako ze žurnálu

Snažíte se svůj dům udržovat v co nejlepší kondici, ale vaše poštovní schránka již své nejlepší období zažila? Poštovní schránky by měly vždy být reprezentativní a krásné. Vhodně zvolený materiál vám navíc zajistí, že nová schránka bude sloužit po mnoho dalších let spolehlivě a bude vám dělat radost. Například nerezové schránky jsou skutečně nezničitelné a odolají i výkyvům počasí, které u nás panují.

Udržovaná zeleň

Máte před vchodem trávník? Pravidelně jej nejen sekejte a udržujte, ale také se postarejte o to, aby měl dostatek vláhy a výživy. Každé jaro mu dopřejte vyvápnění, které odstraní škodlivé mikroorganismy. V létě pak zalévejte trávník spíše v podvečer, aby slunce vodu nevysušilo. Vláha tak vyživí celou rostlinu.

Příjemný přístup

Je přístup do vašeho domu skutečně příjemný pro všechny návštěvy? Zkontrolujte stav chodníku nebo dlažby, která vede k vašemu domu, a zajistěte případnou opravu u prvků, které jsou vlivem půdních změn poškozeny. Přeci jen si nikdo nepřeje, aby při příchodu do vašeho příbytku zakopnul o neudržovanou dlažbu.

Džungli nikdo neocení

Je vstup do vašeho domu jasně viditelný a lze jej nalézt velmi snadno? Pokud milujete nepropustnou zeleň, měli byste tento prvek spíše upřednostnit v zadní části zahrady. Návštěva i poštovní doručovatel by měli vždy trefit k vašim vchodovým dveřím, aniž by museli složitě hledat cestu, kudy se mají vydat. Místo toho zvolte udržované a nízké křoviny nebo pásy květin, kterými povede vzdušná cestička.

Jak je na tom vstup do vašeho domu? Má to u vás každá návštěva skutečně lehké? Pokud ano, jistě se stáváte příkladem pro své široké okolí. Gratulujeme vám k dokonalému výsledku.

Kliky-schranky.cz - otvírejte správnou klikou!

Vložky, FAB, zámky, čísla popisné, věšáky, úchytky a petlice

Široký sortiment klik pro každé dveře a k tomu kvalitní bezpečnostní zámky najdete na našem e-shopu Kliky-schranky.cz. Nerezové i plastové kliky a k tomu dlouhé nebo dělené štíty nesmí chybět na žádných dveřích. V naší nabídce najdete široký sortiment zboží souvisejícího s kováním a také další produkty pro Váš vysněný domov. Číselná označení různých provedení budou moderním doplňkem Vašeho domu. Navíc kvalitní poštovní schránky zajistí bezpečnost Vašich zásilek. Nezapomeňte ani na bezpečnost Vašich cenností a prohlédněte si připravenou nabídku trezorů od renomovaných výrobců. Informační vitríny, schránky na klíče, dveřní doplňky, jmenovky na dveře, klepadla a věšáky – to vše najdete u nás na jednom místě. U nás si vybere každý zákazník!

Více informací
28 let jsme na trhu s vámi