Přestože ručně psaných dopisů i pohledů vlivem elektronické komunikace stále ubývá, bez poštovní schránky se zcela obejít nelze. Stále ještě můžete do schránky dostávat dopisy z úřadů či bank, složenky či denní tisk. To vše je doplněno o množství reklamních letáků.

Velmi často je poštovní schránka hned tím prvním, co každého upoutá. Na odřenou barvu a rez proto velmi rychle zapomeňte. Schránka musí být v dobrém stavu a reprezentovat. Typů poštovních schránek je hned několik. Vybrat tu správnou je zapotřebí ale nejen podle typu budovy. Nejznámější jsou plechové domovní schránky, které jsou velmi oblíbené v měděném, ve stříbrném či ve zlatém antik provedení. Tyto takzvané antické poštovní schránky zdobí klasické poštovní ornamenty a zároveň je jejich součástí i tubus na noviny. Není divu, že je často můžeme vidět v exteriéru rodinného domu. V nabídce jsou například venkovní poštovní schránky rovné, s „áčkovou“ střechou nebo s oblou střechou.

Nejen tvar, barva a ornamenty naznačují, že poštovní schránky nemusí být jen nudnou šedí. Volit lze i mezi různými materiály, jako je pozinkovaný plech, pozinkovaná ocel, plast, sklo nebo nerez. A právě poslední zmiňovaný materiál dodává schránkám na eleganci. Proto i nerezové poštovní schránky často zdobí vrata domů. Do bytových domů jsou skvělou volbou modulové sestavy. Ty je možné umístit buď do interiéru domu, nebo k hlavním dveřím budovy. Druhá varianta umožňuje snazší přístup ke schránkám z venku, což oceňují především poštovní doručovatelé. V bytových domech jsou oblíbenou alternativou poštovní schránky do sloupku. Ty jsou nejen praktické, ale zároveň i estetické.

Kliky-schranky.cz - otvírejte správnou klikou!

Vložky, FAB, zámky, čísla popisné, věšáky, úchytky a petlice

Široký sortiment klik pro každé dveře a k tomu kvalitní bezpečnostní zámky najdete na našem e-shopu Kliky-schranky.cz. Nerezové i plastové kliky a k tomu dlouhé nebo dělené štíty nesmí chybět na žádných dveřích. V naší nabídce najdete široký sortiment zboží souvisejícího s kováním a také další produkty pro Váš vysněný domov. Číselná označení různých provedení budou moderním doplňkem Vašeho domu. Navíc kvalitní poštovní schránky zajistí bezpečnost Vašich zásilek. Nezapomeňte ani na bezpečnost Vašich cenností a prohlédněte si připravenou nabídku trezorů od renomovaných výrobců. Informační vitríny, schránky na klíče, dveřní doplňky, jmenovky na dveře, klepadla a věšáky – to vše najdete u nás na jednom místě. U nás si vybere každý zákazník!

Více informací
28 let jsme na trhu s vámi