Správné zabezpečení dveří je klíčové pro ochranu vašeho domova a vaší rodiny před neoprávněným vstupem. Existuje hned několik kroků, jak správně zajistit vaše dveře a zvýšit jejich bezpečnost. A mezi ty nejdůležitější samozřejmě patří výběr kvalitního zámku. Systémy FAB nabízí tu nejvyšší míru ochrany vašich dveří a s nimi i majetku. Tak si o nich pojďme říct více.

O značce FAB

FAB je značka, která vyrábí produkty dveřního vybavení, jako jsou cylindrické vložky, zámky, otvírače, zavírače, dveřní kování, a další. Jméno společnosti vstoupilo do českého slovníku jako synonymum k cylindrické vložce, tzv. fabce. Především se ale u zákazníků zapsala jako značka, která dbá na tu nejvyšší kvalitu, funkčnost a bezpečnostní prvky svých výrobků.

Jak správně zabezpečit dveře

Pamatujte, že zabezpečení dveří je důležitou součástí celkového bezpečnostního opatření vašeho domova. Zároveň je důležitá i pravidelná kontrola a údržba vašich zabezpečovacích zařízení. Níže si můžete přečíst několik tipů, které vám s tom pomohou.

  •          Investujte do kvalitního zámku, který splňuje bezpečnostní normy. Vhodnou volbou může být právě FAB zámek, který je obtížněji manipulovatelný než ty běžné.
  •          Zvažte instalaci ochranných prvků, jako jsou kovové zesílení nebo dveřní panely. Tyto prvky zvyšují odolnost dveří vůči násilnému vniknutí.
  •          Dobře osvětlený vchod je dalším důležitým preventivním opatřením. Instalujte dostatečné venkovní osvětlení kolem vchodu, které zvýší viditelnost a odstraší potenciální vetřelce.
  •          Pokud máte zahradní dveře, nezapomeňte je také zabezpečit. Použijte kvalitní zámek a zvažte instalaci plotu nebo dalších ochranných opatření, která brání snadnému přístupu na pozemek.
  •          Instalace dveřního alarmu vám poskytne další vrstvu ochrany. Alarmy detekují pokusy o násilné vniknutí a vyvolávají hlasitý zvuk, který upozorňuje na potenciální nebezpečí.
  •          Zvažte investici do profesionálního bezpečnostního systému, který zahrnuje kamery, pohybové senzory a možnost vzdáleného monitorování. Tyto systémy mohou poskytnout pokročilou ochranu a klid.

Kliky-schranky.cz - otvírejte správnou klikou!

Vložky, FAB, zámky, čísla popisné, věšáky, úchytky a petlice

Široký sortiment klik pro každé dveře a k tomu kvalitní bezpečnostní zámky najdete na našem e-shopu Kliky-schranky.cz. Nerezové i plastové kliky a k tomu dlouhé nebo dělené štíty nesmí chybět na žádných dveřích. V naší nabídce najdete široký sortiment zboží souvisejícího s kováním a také další produkty pro Váš vysněný domov. Číselná označení různých provedení budou moderním doplňkem Vašeho domu. Navíc kvalitní poštovní schránky zajistí bezpečnost Vašich zásilek. Nezapomeňte ani na bezpečnost Vašich cenností a prohlédněte si připravenou nabídku trezorů od renomovaných výrobců. Informační vitríny, schránky na klíče, dveřní doplňky, jmenovky na dveře, klepadla a věšáky – to vše najdete u nás na jednom místě. U nás si vybere každý zákazník!

Více informací
28 let jsme na trhu s vámi