Méně je někdy více - Kombinace elegance a harmonie — přesně tak lze popsat monochromatický styl, o kterém se také velmi často tvrdí, že je přesnou definicí rčení „méně je více”. Pokud i vy sázíte na staré známé české úsloví, monochromatický styl je pro vás tím pravým.

Přesnou definicí monochromatického stylu je však jednobarevnost. Styl je inspirován klasickým minimalismem. Člověk si v tomto případě jen vybere jednu jedinou barvu a místnost (či exteriér) zařídí v jednotlivých odstínech zvoleného tónu.

Při výběru poštovní schránky tedy postupujte přesně podle návodu. Zvolte si jednu barvu, která se hodí třeba k vaší fasádě a v jejích tónech si pořiďte ideálně velkou schránku. Na první pohled bude působit harmonicky, elegantně a jistě ji bude kdejaký soused závidět.

Nuda? Nehrozí

Možná někomu vyvstává v hlavě myšlenka, že se bude jistě jednat o poměrně nudnou záležitost. Jenže monochromatický styl neznamená nutně nudný styl. Je možné si hezky pohrát s jednotlivými tóny nebo použitými materiály a rázem se z poštovní schránky nebo čehokoliv jiného stane to nejstylovější, co v domě nebo v okolí domu budete mít.

Mimochodem, věděli jste, že monochromatický neboli jednobarevný styl opticky zvětšuje? Větší tak bude vypadat nejen interiér, který v tomto duchu zařídíte, ale také samotná poštovní schránka. Klasické rozměry budou po optické stránce trochu nafouknuty.

Kliky-schranky.cz - otvírejte správnou klikou!

Vložky, FAB, zámky, čísla popisné, věšáky, úchytky a petlice

Široký sortiment klik pro každé dveře a k tomu kvalitní bezpečnostní zámky najdete na našem e-shopu Kliky-schranky.cz. Nerezové i plastové kliky a k tomu dlouhé nebo dělené štíty nesmí chybět na žádných dveřích. V naší nabídce najdete široký sortiment zboží souvisejícího s kováním a také další produkty pro Váš vysněný domov. Číselná označení různých provedení budou moderním doplňkem Vašeho domu. Navíc kvalitní poštovní schránky zajistí bezpečnost Vašich zásilek. Nezapomeňte ani na bezpečnost Vašich cenností a prohlédněte si připravenou nabídku trezorů od renomovaných výrobců. Informační vitríny, schránky na klíče, dveřní doplňky, jmenovky na dveře, klepadla a věšáky – to vše najdete u nás na jednom místě. U nás si vybere každý zákazník!

Více informací
28 let jsme na trhu s vámi