JÚLIA klika na dveře chrom ZJUOCB

chrom

Více informací
Barva: Chrom
Skladem, můžeme odeslat zítra
580 Kč
S DPH
Počet

Doprava zdarma Při nákupu nad 2200 Kč máte dopravu zdarma

15 dní na vrácení Nakupujte bez obav, máte 15 dní na vrácení nákupu

Kup více a ušetříš Velký nákup se vyplatí, kup více - zaplať méně

Platba kartou U nás můžete platit platební kartou

Detailní popis produktu

Decentní a elegantní - to je klika JÚLIA. Díky minimalistickému designu bude dokonalá do tradičního i moderního interiéru. Rukojeť kliky je mimořádně pohodlná, což pozitivně ovlivňuje komfort při jejím každodenním používání.

Klika dveří je k dispozici v exkluzivní barvě leštěný chrom. Je to krásná, třpytivá barva, která vždy vypadá módní a noblesně. Barva Glossy Chrome je velmi oblíbenou barvou interiérového designu a dokončovacích prvků, proto výběrem úchytek v této barvě vytvoříte ucelenou a jednotnou kompozici celého interiéru.

Je vyrobena z kovu - ZnAl. Je to materiál, který umožňuje tvarovat zajímavé a atraktivní výrobky při zachování vysoké kvality a životnosti během používání.

Klika má vhodné řešení podporující její činnost a ovlivňující její životnost:
- dvojitý systém podpory při stisknutí kliky / vratné pružiny, klika se po stisknutí automaticky vrátí do správné (vodorovné) polohy,
- zdvojený systém imbusových šroubů, které stabilizují sestavu rukojeti a zajišťují dlouhou dobu bezproblémového provozu.

Originální souprava obsahuje;
- sada klik pro jedny dveře (2 kusy; levá a pravá klika),
- sada montážních prvků: průchozí šrouby,
- spojovací čtyřhran pro zámek se standardním rozměrům 8 x 8 mm.

Upevňovací prvky jsou vhodné pro dveře o tloušťce od 36 mm do 42 mm; nejoblíbenější modely dveří na trhu mají tloušťku 40 mm

Na kliky JÚLIA jako na produktovou řadu PREMIUM se vztahuje prodloužená 5letá záruka výrobce.

Detaily produktu

Značka
METAL BUD
Balení obsahuje
Komplet klik (dva kusy), potřebný spojovací materiál
Cena dopravy
Již od 79 Kč, zdarma při nákupu nad 2 200 Kč

Potřebujete poradit?

Zavolejte nebo nám napište, rádi Vám poradíme.

Mohlo by vás také zajímat

Kliky-schranky.cz - otvírejte správnou klikou!

Vložky, FAB, zámky, čísla popisné, věšáky, úchytky a petlice

Široký sortiment klik pro každé dveře a k tomu kvalitní bezpečnostní zámky najdete na našem e-shopu Kliky-schranky.cz. Nerezové i plastové kliky a k tomu dlouhé nebo dělené štíty nesmí chybět na žádných dveřích. V naší nabídce najdete široký sortiment zboží souvisejícího s kováním a také další produkty pro Váš vysněný domov. Číselná označení různých provedení budou moderním doplňkem Vašeho domu. Navíc kvalitní poštovní schránky zajistí bezpečnost Vašich zásilek. Nezapomeňte ani na bezpečnost Vašich cenností a prohlédněte si připravenou nabídku trezorů od renomovaných výrobců. Informační vitríny, schránky na klíče, dveřní doplňky, jmenovky na dveře, klepadla a věšáky – to vše najdete u nás na jednom místě. U nás si vybere každý zákazník!

Více informací
28 let jsme na trhu s vámi